Anak saya baby girl 1yr 6mth, macam mana nak bagi dia busy masa dalam kereta? Minta pandangan...

2 Balas

Ni apa yang saya buat ya. Sekarang anak saya dah 2y. Saya akan sediakan pelbagai snacking untuk anak. Bawa sekali toys yang interactive untuk anak. Contoh toys anak saya, mini steering yang melekat kat tingkap, pop it, ABC pad, last resort kalau anak dah bosan kami akan buka nursery rhyme dan nyanyi sama2 😄 Harap membantu🌹

8mo ago

Most welcome 😊

Makanan, buku, toys. Tunjukkan dia dgn sebut nama kenderaan, haiwan, Pokok, langit, bulan bagai.