Belakang telinga berair

Bund apa yah ubat nya kalau belakang telinga baby berair..? #baby6bulan #seriusnanya

Belakang telinga berair
9 Balas

Lap bagi kering dulu baru letak krim. Boleh beli di farmasi, tanya ubat mana yg sesuai. Selalunya kejap je ni dah ok. Kuku baby pun kena sentiasa potong pendek sbb 6 bulan dh pandai garu & gosok mata.

lepas mandi kan make sure lap kering2 blkng tlinga,sllunya tmpt tu lembab x lap kering sbb tu boleh jd mcm tu.bila jd mcm tu mula gatal,bby strt mnggaru lg truk.sapu ja minyak gamat.

Salah satu punca.. Kuku baby tajam.. Setiap 2 hari kuku baby ni cepat tumbuh... Baby mmg suka garu.. Kalau sampai bernanah bawa ke klinik..

beginilah anak sulung saya dari 3 bulan sampai 1 taun baru sembuh

Try guna Dropline.. Saya guna utk baby I ok je..

lps mndi lap bersih n pelahan. spu cream drapoline.

sy sapu krim terus elok besok nye

guna bedak sejuk atau krim klinik.

bedak sejuk....