Tanya

Bun mau tnya,pipi anak saya kena air susu jdi bruntusan gni,gmna y cara menghilangkanya? Pke minyk tawon boleh gk?

Tanya
121 Tanggapan

G ush kasi ap.ap...nt ilang sndri k...anak saya jg gt.tp satu dua hr ilang sndri..klo kena asi segera dbersihkan biar g bruntusan...tp saya jg kadang klo ktdran.jg g sempet ngelap..jd bruntusan jg haahaa...gpp nt ilang sndri krn asi alami jd g berbahaya g perlu kimia kimia dl u baby ny...salam waras ibu baru..heheheee