Terlalu banyak menerima negatif komen di TikTok, Ibu 3 Anak Alami Tekanan dan Nekad Bunuh Diri

Buli siber semakin kerap berlaku memandangkan pengguna bebas memberi komen negatif kepada siapa sahaja tanpa menghiraukan perasaan mereka. Menurut laporan MalaysiaKini, seorang pemilik akaun TikTok popular telah meninggal ketika dalam perjalanan ke hospital dari rumahnya di Subang jaya, Selangor. Hal ini berlaku selepas ia dikatakan telah banyak menerima begitu banyak komen bencian di akaunya. Jom baca selanjutnya di sini: https://my.theasianparent.com/buli-siber-di-tik-tok

Terlalu banyak menerima negatif komen di TikTok, Ibu 3  Anak Alami Tekanan dan Nekad Bunuh Diri
2 Balas

Pengajaran JANGAN MAIN TIKTOK SBB MELALAIKAN DN MEMUDARAT KAN,,

🥲 memang bahaya lidah manusia ni.