Anak dh 2bulan lebih ..susu badan dh kurang

Buleh tolong tak nak makan apa ye untuk meriahkan susu badan balik

8 Balas

Try horlick,tapi saya selalu minum susu biasa saja,susu dutchlady coklat bungkusan buat sendiri tu,minum panas suam,kadang kalau sempat ada masa saja buat itu air kurma rebusan,saya makan ape je kecuali pulut,yang penting jangan skip makan macam sarapan,tengahary,malam,kalau saya,saya add on lagi sekali lewat pagi dan petang mcm pkul 2/3(biskut)full df baby 3 months

Sama haritu bila anak nak masuk 3 bulan, susu sy drop. Apa sy buat, sy beli milk booster dari shopee.. yg air campuran kurma, longan, gula batu tu.. saya rebus, air pun sedap minum suam2.. start esok tu terus melimpah susu..murah je sis, satu pack rebusan lebih kurang rm2-3 mcmtu la.. ada jual satu set bawah rm10.. try dulu ada org berkesan, ada yg tak

blh try hotlick, susu kurm farm fresh , mkn on time air kosong kena ckup . demand dgn supply kena jaga

awk kena makan complete meal on time, jgn skip. minum air secukupnya.

Saya minum susu kurma, awak Cuba la,,

Habatus sauda, insha Allah

Rebus betik