First day teman isteri buka buku pink di kk Btho. Lama juga drpd 950 am sampai sekarang x habis lg.

9 Balas

mcm husband sy dtg kkia sb nurse suruh buat test hiv utk 1st time checkup pregnant sy skali teman sy check up pkul7. 30pg sampai la kul3 ptg baru sdh.. mcm cacing kepanasan dh dia.. kesian.. next check up terus suruh dia hantar je pastu balik..

tiap kli sy ke klinik. jm 8 dtg.. jam 12 blik. pernah temu janji klinik sekli dgn jumpa dr. dri jm 8 pagi hingga jm 3 ptg.

yeah.. itulah pengorbanan seorg ibu.. dri hamil... sampai anak besauu 4tahun.. menunggu itu perkara biasa...hehe

sya dtg biasanya stgah jam sblm masa tmu jnji...😂 review dgn dktr mmg lama untk cek detail2

Memang lamaaa, sebab nak bukak buku. Aku pergi kul8 pagi, kul2 petang baru siap. 😌

buka buku mmg lama , saya dari pagi sampai klinik nk tutup😂baru siap

bru nk buka buku mmg mgambil msa sdikit...

memang lama ,, sya dri 8pg smpai 12ptg

perkara biasa 😆😆