Buka buku pink barapa minggu ya? saya dah pergi klinik desa area saya register manual then skrg mcm klinik tak call lagi

6 Balas

Kalau kk selalunya kne bukak sebelum 12 mggu, saya dlu walkin jgk takde call, sbb tau dorang takkan angkat call. Alhamdulillah masa walkin tu terus dpt scan baby masa 5 weeks nmpklah bijik kecik dgn kantung, then next appoinment tu dtg waktu 7 weeks boleh bukak buku pink dah. Kalau dorang tak call and tak angkat call kan sis, dtg je terus selagi dorang tak layan selagi tu la dtg. Untuk kesihatan anak dan ibu👍🏻 moga Allah mudahkan segala urusan sis amin🤲🏻❤️

sy tu hari hamil 3 bulan call kelinik kerajaan dorg x angkat Smpai lah hamil 4 bulan masih juga dorg tdk sambut call kenapa ya..atau Mo p sna Lg..yg hamil 3 bulan tu sy ada prgi sna kelinik kerajaan dorg kata ada buat temujanji KLU x ada.. kmu plg kena buat temujanji d online ada d nyatakan dlm FB kelinik kerajaan..

8w dh boleh buka, mungkin nurse busy. tunggu lagi seminggu, kalau mereka tak call balik, better pergi register balik takut termissed

Skrg nk buka buku pink kena buat appt dulu. Boleh call or jumpa kd atau kk yang berhampiran..

saya 10mnggu bru bleh buka ..tggu 3 hari lgi nak buka buku pink

Patut 8w dah boleh buka