Bantu saya

Buka buku pink dekat kk kena bayar berapa yee ?

6 Balas

Kalau checkup dkt kk free je. Cuma mcm kk sy kalau ada jumpa pakar ke, suami buat hiv test ke. kena bayar rm1-rm2 gitu. Kena byar guna kad tau. Tak boleh bayar cash

Kk check up semua free tak silap saya… Masa buka buku pon free ja kot Paling tak pon kena bayar rm1 atau rm5 macam tu…

knp haritu sy bukk buku pink. kena buat upt dulu dekat kk . byr 30 ... boleh ke kita ckp x nk ye masa tu

untuk warganegara Malaysia, free sahaja. semua checkup sepanjang pregnant pun free.

Percuma sis, so far sy pg check up kk xpernah lagi dikenakan apa3 bayaran.

Free je.. takpun kena bayar singget.