Is electric baby craddle (buaian bayi elektrik) safe for 1 month baby? (Swing type : Up down)

Buaian bayi elektrik

Is electric baby craddle (buaian bayi elektrik) safe for 1 month baby? (Swing type : Up down)
9 Balas

saya pakai buaian elektrik nie dari anak sulung lagi sampai anak kedua.syukur memudahkan urusan di dapur sebab baby tidur sangat lena lepas menyusu.Tapi selepas menyusu,sendawakan baby sebelum letak dlm buaian.Bila kemas rumah or memasak masa baby tengah tidur,jenguk² kan baby selalu ya sis&jangan letak bantal kat kepala baby bagi mengelakkan bantal menekup muka baby yg boleh menyebabkan dia lemas.Saya pernah alami perkara tersebut,jadi tak letak dah bantal masa baby tidur kat buaian. Saya dan suami duduk sendiri.Jadi tiada siapa tolong tengokkan baby masa nak memasak or kemas rumah?

7mo ago

sis nak tanya kalau baby tido kena off atau boleh je on pasang speed paling slow ya .. xbahaya ke baby tido henjut lama2 macamtu ?