Bersalin czer

Btul ke nurse klinik kk cakap kalau hb low tk boleh bersalin normal,. Kena bersalin secara czer ? Ada sesiapa yang tahu?

2 Balas

Tak semua hb low begitu, tengok keadaan puan dan kandungan. Kena ready mentally physically sama Ada rezki vaginal birth atau czer. Sbb kedua - duanya kelahiran normal.

1y ago

Serious tu sbb nurse risau nnt bnyk prosedur kena lalui. Sbb hb rendah mmg berisiko banyak. Cubs baca risikonya dlm buku pink

Tak jugak..sy hb 7 something je..dapat bsalin normal..nie yg kedua pon hb still 7smthing..tp pp type 4 plk 😢

1y ago

Insyallah boleh je normal tu..semoga dipermudahkn untuk puan jugak ye