Mmys pernah tak alami bila makan itu tak kene ini tak kene ?

Bru je maghrib tdi berbuka nasi goreng bihun goreng kuih kuih semua, tak sampai sengah jam rse perut kosong lagi, makan kuih pon tak kene , air pon tak rse sedap 🥺 . Nak tanya Mmys selalu makan apa ya bgi kenyang ?

1 Balas

saya mula berbuka dgn 3 biji kurma dan air kosong. rehatkan perut kejap untuk solat. lepas tu mulakan dgn makan buah, dan apa pun makanan berat. pastikan protein lebih. bagi saya kenyang camtu