Breastpump / pam susu let go

Breastpump Milk Planet (NEW) (The Cuddles Double Electric Breast Pump) * Light Weight & Portable * 2 Phases of Pumping Mode (stimulation & expression) * Anti-backflow Prevention * 9 Levels of Suctions * Silent Operation * Optimum Performance * Soft-Touch Control screen * ada warranty (Botol susu boleh simpan susu atau direct ke baby) Rated Power : 3.6W : breastpump ni yang baru . Beli hujung bulan 5 hari tu. tak pernah guna langsung. Salah beli. #breastpump #doublebreastpump #silentbreastpump

Breastpump / pam susu let go
3 Balas

👍

ada lagi ke

4y ago

RM386 tpi dh pakai berapa kali, kalau nk.. letgo murah sikit.

Brp sis

4y ago

RM386 tpi dah pernah pakai, kalau btul berminat nk letgo murah la