Pristin gold fish oil

Brand Pristin Gold fish oil sesuai tak mkn utk preg mom ye? Ada yg consume? Ini bukan minyak ikan kod kn?

Pristin gold fish oil
5 Balas

Saya hanya ambil obimin saja. lain dari tu tiada sebab doktor takde saran kan. Better awak jumpa doktor tanya dulu kandungan awak memerlukan tak ubat ni, kalau perlu boleh ambil mummy 😊

Dari awak consume ni baik awak consume DHA fish oil utk pregnant and breastfeeding. Awak boleh consult dgn dr awak utk ambil ubat tu. sebab ni pon dr swasta saya yang recommend.

tolong dapatkan advise dr doctor yg checkup awak dahulu. jgn ambik sebarangan tanpa nasihat doctor. jadi pape dikemudian hari, awak nak salahkan siapa😅

Saya tak pernah consume. Apa2 supplement atau vitamin yang awak nak consume elok dapatkan nasihat atau tanya doktor/nurse yang jaga awak ya.

Any supplement awak nak ambik. Pls refer dgn dr dulu ya