Brand pamperss

Brand pampers apa yang selesa,bagus Dan berkualiti?

21 Balas

pampers awak kena try & error. kalau macam baby saya mula mula pakai drypers but tak ok sangat, senang bocor, pampers a little bit kasar. then try huggies air soft, pampers soft tapi still senang bocor and once baby dah kencing, pampers akan basah and kena cepat cepat tukar. now just pakai molfix extra dry. memang recommended. tak bocor, selesa, soft juga, and paling best bila baby kencing lapisan dalam pampers tu still rasa kering, tak lembab macam another pampers. even pampers dah full pun still kering & tak lembab. so memang best untuk baby especially sensitive skins. for my suggestion, better for starting awak try molfix.

Sya suka huggies airsoft.. mmg tak bocor.. bau pun tak kcuali klu betul2 dah penuh.. tapi bru2 ni sya tukar pakai jenama M********, kecewa betul.. kdg tak smpai 3 jam dah bocor. Dah la beli 4 pek. Terpaksa beli pampers lain utk pakai mlm. Siang bru pakai pampers tu. tu pun mmg kena tukar selalu. Klu tak mmg bocor. Hmmmm

Anak saya pakai huggies airsoft dari newborn sampai skrg dah 8 bulan. Setakat ni takpernah lagi bocor walaupun pampers dah penuh, dah berat sangat. Mmg puas hati pakai pampers ni

semasa bersalin org suggested beli drypers i guna tapi utk anak i tak ok lps itu tukar pet pet pun tak ok naik ruam skrg pakai huggies air soft skrg dah ok btl tak bocor

saya pakai mamypoko and hoppi sis.. hoppi Best 👌 tahan lama and smooth. tak tebal Sgt. saya pakai dari NB hingga sekarang. Huggies airsoft pun ok juge. petpet gold pun ok.

3mo ago

saya tengok ada dekat kedai Very Important Baby

sebelum bersalin, beli diapex newborn, lembut, saiz muat elok dgn baby 3 kg . Sekarang pakai molfix newborn, lembut dan tak bocor

Sy guna pet pet,drypers,mamypoko..yg paling best mamypoko...tp suka jgk beli drypers sebab boleh tebus point..

drypers wee wee dry elok, xbocor. sye dh try bnyk brand dkt anak, tp smue naik ruam, ade yg bocor.

Molfix natural best. Lagi best dari drypers wee wee dry sebab tak kasar