Hi baby sy dah masuk 4 bulan n dr kata boleh start nesturm baby. Apa brand sesuai?

Brand nesturm

5 Balas

Belum lagi. Perut baby masih tak boleh terima any food selain susu formulaaa

X digalakkan tu, baby paling awl pun makan makanan selain susu pada 6bulan huhu

7mo ago

Betul. Dr kata selepas tengok perkembangan anak sy. Earlier saya pun shock juga.

Tak digalakkan nestum. You try join happy baby foods malaysia group di fb.

Jangan bagi lagi, tidak digalakan😱 tunggu bayi 6 bulan, baru boleh.

Wah. Doc KK ke swasta yg cakap mcmtu?

7mo ago

Sekali sehari mula dulu