Minyak kelapa dara

hi minyak kelapa dara brand apa ye sesuai utk minum ? sy preg 25w skrg .. org ckp elok utk ibu brslin nnti n baby pom brsih , stu sudu stiap hri pom cukup dah .

1 Balas

haritu pun ada baca mcm tu jgk. tapi tak berani nak ambik sebab ada jgk orang2 review cakap duk ambik minyak kelapa dara tu bila bersalin normal, kulit hancur mcm tauhu tu. sebab kulit bahagian situ jadi lembut sangat. mungkin boleh beli utk buat perineal massage.

12mo ago

yg saya tahu .. kalau yg kulit hancur tuu kalau kerap mnum air soya .. kulit kat situ jadi mcm taufu fa .. susah nak jahit if koyak atau kena gunting ..