Suggestions Bottle baby

Brand apa yang terbaik Dan okay?for newborn

7 Balas

tang botol ni kena try and error sis, sama mcm susu fm. klu bby jenis tak fussy, botol biasa pun dia ok for me bby tak fussy sgt, so sy pkai tommee tippee & MAM. tapi bila makin bsr dia lebih suka pd tommee tippee, so sy just kekalkan smpai skrg.

Baby saya skrg guna Philips Avent. Dia ada cuba Pigeon dan Nuk, Pigeon baby okay, Nuk baby tak okay. Philips senang nak adjust lubang utk angin keluar. Pigeon puting dia sangat lembut. Nuk puting dia lain sikit dan aliran susu agak laju.

kalau brand terbaik of course yg mahal awak. mcm he or she. hegen. tapi ada je baby yg reject botol mcm ni. awak kena try n error dulu. mcm baby sy skrg dia pakai avent. dh 7m++

klu awal2 nie awak gne brand ape pun, mostly baby akan ok je.. kcuali ble baby da besar then awak bru nk knalkn botol, memg kne reject x kisah la brand ape..

sy guna pigeon..wide neck.. baby x confuse sgt yg tu dgn tek kita..

Boleh try Pigeon atau Avent atau Tommee Tippee

pigeon