stress sgt

br blik dr kelinik.. nes bgtahu sy kena kencing manis... jem otak mase kandungan ptma tk kena.. yg ni blh kena.. kandungan dh masuk 6 bulan lebih.. bile nes ckp risiko nk besalin nanti akn ade... yaallah mamy tlg berikn sy kate2 semangat hati ni betul2 down nagis je dr td.. ??nk mkn pun takot.. sbb sy memang bab mkn memang banyk kli2 nsi kerap sungguh rasa nk mkn nsi

2 Balas

Kna kurangkan nasi.. lauk atau sayur byk xpa.. nasi mmg 1 senduk ja.. sbb nasilah pnyebab kncing manis jgk.. klu kna admit hosp pun doktor akan sukat nasi kita.. mmg siputt je dpt makan dlm 1 hidangan..

insyaallah tq mummy... insyallah sy cube kurangkn mkn nasi