darah

Bolh sy tahu kalau sy buang air kecil dia keluar lendir berdarah sy nak buat ape ye... Normal ke..

1 Balas

Saya minggu lpas pun bila kencing keluar keputihan.. buat biasa je sebab keputihan x bau n xpekat. Semalam bila calit ada koko. Harini bila kencing ada koko. Calit sikit ada skit koko campur darah skit. Terus pergi hospital. Sis pegi la hospital/klinik. Nanti dia scan n bg ubat apa yg perlu 😊 jangan biar