26 weeks

bolej x minum air kelapa muda ?

10 Balas

Boleh je...ikut ketahanan badan masing2..ada yg kata xboleh...ada yg kata boleh...tp kepala tu kan buah...fikir logik je...dktr sndri syorkan sy minum masa awal kandungan sbb sy kna kencing kotor..alhamdulillah membantu...

bole lagy elok minum kelapa..saye dri first ngndung smpai skrg minum..saye minum bertenaga bdn hehhee..lagy elok minum kelapa dara byk2 tuk mudhkn bersalin..kelapa ni byk khasiat

Xde masalah pun nak minum air kelapa. Banyak kebaikan air kelapa..

Saya bru minum mlm smlm.. #24weeks

Still early.

Boleh