Memerlukan Susu Badan Yang Banyak Untuk Menyusukan Bayi

"Bolehkah sya memperbnykkn susu bdn wlaupon bayi sya sudah mencecah usia 7 bln...???ini kerana bayi sya dari hari pertama lahir die hnya dpt mnum susu bdn sya ckit sja...jdi terpaksa larh sya beri die mnum susu formula...sya dh cuba urut...dh cuba pam dan dh cuba mkn mamom serta organic milkbooster tapi ttap sama...susu bdn sya hnya kluar sedikit sja....bgaimna ye cara atau petua untk sya memperbnykkn susu bdn sya....dan diusia baby 7 bln nie msehkah blh susu bdn keluar dgn bnyk...???"mohon perkongsian...???

7 Balas

Sy x de petua tp nurse dgn DR ckp, kene set minda yg kita ada susu. Kwn sy nurse, dia pesan minum air suam. Cuba cari kt YouTube 'block duct massage'. Boleh buat sendiri hari2

4y ago

Yela klau salah urut blh jadi bngkak dan sakit nnti😬

Boleh sis.. Yg pntg sis kne kuat n jgn ptus asa usaha.. Saya susu kn ank sye smpai usia dia 2 tahun 10 bulan.. Alhamdulillah.. Rzki ank.. Yg pntg jgn give up..

4y ago

Wc sis.. ❤️

Mkn lobak putih bt sup..lps tu kurma dan kismis d blender dgn susu..jdi milk booster..mmg susu meriah..jgn lupa byk kan mnum air suam juga

4y ago

Ok In Shaa Allah akan sya cuba nnti terima kasih sis😊

sis beli ubt nie kt farmasi...nama ubt tu tablet motilium...ubt nie utk prbnyakkan air susu...

4y ago

Owhh nurse rupanye...tq²..☺☺

minum jus pegaga

4y ago

Sya tambah gula larh ari tu pon xblh nk telan jgk...hahahahha mungkin sbb pekat likat sgt kot😂

Boleh ..

Boleh...