makan mie ayam

Boleh ga bun klo makan mie ayam

66 Tanggapan

Hamil anak pertama dan ke 2 hobi makan mie ayam,baso&soto mie😂😂 Tp di kehamilan ke3 ini malah eneg keknye😂😂

Saya makan mie ayam terus dr awal hamil Ampe skrg TM 3. Buat pengganti mie. Daripada Indomie mending ganti mie ayam

Boleh, saya sebelum hamil paling ga suka sama mie ayam. Skrg malah pengen makan mie ayam pake baso aja🤤

Boleh ko bun.. Minta abangnya yg jualan biar gak d kasih msg.. Yg ga bgus msg nya bun

Boleh Asal ga berlebihan aja Bun Sesuatu yang berlebihan ga baik😉

Boleh.. nitip aja bun sama suaminya jangan makan diluar ya..

Boleh Bun, asal jangan kebanyakan sambel yahhh kasian debay

Boleh bun asal jangan sering+jangan terlalu pedes

Boleh saja tetapi jangan sering dan berlebihan

Boleh bun, yg penting jgn sm mangkoknya🤭