Breast Feeding

Boleh x nak minta pendapat nasihat serta tips dari rakan2, macam mana nak banyakkan susu badan sbb silap saya xbuat stock msa dlm pntang.. Jdnya nk da start keja bkalan susu xckup...

4 Balas

Jadual pump, pemakanan dgn emotion kena stable. Boleh dpt kn lactation support jugak. Cuba tgk ig or fb @innate.kualalumpur Alhamdulillah. Susu cukup untk buat stock. Dia air rebusan kurma merah, longan apa smua. So natural and selamat.

sis cuba try consume ESP dari Shaklee😊saya dan yang lain lain yang consume ESP mesti melimpah susu alhamdulillah.. kalau sis nak bole ws no ni 0177300273

Kena minum air suam lebih🙋🏻‍♀️kena buat power pumping🙋🏻‍♀️jgn stress🙋🏻‍♀️

kalau ikut bacaan saya, sis kne jaga wktu pam. 2 3 jam sekali