TERINGIN

Boleh x kalau nak makan meggi Tom yam? Takut nk makan tp teringin Sgt2.. #Firstbaby. #22week

23 Balas

Akk mkn x de masalh pun..utk hilangkan terliur tu..hehehe..sbb dh 22w..kalau betul lah berlaku apa2 pun bukan penyebab maggie..cuma risau sape2 yg mkn pedas n msk akn pedih ulu hati..x blh nk tido mlm..

4y ago

Oh.. Yew ke. TQ sis

blh jerr...sya dh mkn maggie tom yam,kari,mee grg sedap,asam laksa n mee thailand tu..sya pun dh 22week 6hari...esok msuk 23week....tringin sngt so mkn jer lh...

4y ago

ur wlcme...

boleh aje yunk, kalau dah teringin sangat. bukan selalu. kalau selalu mahu darah tinggi. kita pun kekadang makan jugak. hehe 🤭

Bule jer sis...sy ari2 makan yom yam..suami tkut tgk sy mkn.tp apa kan daya mgidam kan dya rasa ksian...tp jgn x ingt dunia plk..

4y ago

Tu la. Suami sy pon x kasi mkn.

Hihi mkn je.. Sy bkn takat megi tomyam, megi asam laksa, megi kari.. Toyam campur bedai ja...😂

sama 😁 nak sgt makan maggie tomyam .. ble jer .. tp jgn kerap kata mak mertua i 😂

Boleh ja sis. Jgn mkn 5bgkus trus ja. 😅 prncah kurangkan ke. Kang skit perut plk 😶

Sy makan megi masa mengandung walaupun doktor marah sbb makanan tu x berkhasiat.

Sy mkn je. Bukan takat tomyam, maggi kari, samyang, maggi pedas 😂 tp berpada2 la

4y ago

kita sama.. bkn stakat maggie curry.. samyang pn mkn.. masa tu baru 1st trimester.. 😅

Kalo teringin makan j.. jgn biarkan air liur tu melilih.. Sian pulak yg Kat dalam tu..