Kesan gigitan nyamuk

Hi, boleh tau tak krim apa yg sesuai untuk hilangkan parut kesan gigitan nyamuk sebab dah dekat sebulan++ masih ad parut untuk bay i 3 bulan. And ad suggestions tak untuk bagi nyamuk tak gigit baby. Thank you mummy2 semua 😊

2 Balas

1mo ago

tq😊

Saya cuma sapu body lotion untuk anak. Semakin pudar tapi takes time juga. Mungkin awak boleh refer dengan pharmacist baby safe scar cream. Boleh guna mosquito patch lekat kat baju anak atau tempat tidur dia.

1mo ago

tq😊