"Menghilangkan Parut Gigitan Nyamuk"

"Apakah ubat atau krim yg sesuai untk menghilangkan kesan atau parut gigitan nyamuk pada bdn ank...???"

2 Balas

Cuba tnya kat phrmcy.. Kat sna ada tu sis

4y ago

Sya ade prgi dan tnya kat farmasi tapi die bg ubat Betaval-N Cream...ubat tu mmg blh hilangkn gigitan nyamuk tpi parut hitam tu ttap ade dan x hilang...dah larh bnyk...kesian plak sya tgok kaki anak sya dah berparut² ha...dah larh kulit die cerah...jadi parut hitam tu nmpk jelas sgt...😥😥😥

Saya guna Vick j

4y ago

Guna Vicks blh hilangkan parut hitam kesan gigitan nyamuk tu erkk...???klau blh nnti sya cuba....