Tiada degupan jantung baby

Boleh tanya pengalaman ibu-ibu ada ke janin dah dekat 9 minggu tapi tiada degupan jantung lagi? Normal ke? Risau sampai migrain fikir😔 #ingintahu

15 Balas

sepatutnya dh ada..nnti checkup seterusnya adala tu..in shaa-Allah..terus berdoa...

2y ago

Insya'allah.. Terima kasih

sepatutnya ada dah sis..elok ke hosp,mintak scan dr bawah..lagi clear sis..

2y ago

sy ada ke hospital sbb ada spotting sikit tp dktr suruh tggu appointment kk.. doakn sy ye sis❤️

inshaAllah nnt ada tu. Sy 13 minggu baru dpt detect jantung baby 😂.

2y ago

insha Allah,, apapun yg akan berlaku next. Kena percaya pasti terbaik. Sy doakan next check up awk ada rezeki awak dan baby. Terus doa yg baik, fikir yg baik, percaya Plan Allah tu yg terbaik. Kita diuji merasa kehadiran nya dirahim kita pun suatu nikmat, bayangkan nasib mereka yg masih mencuba nak rasa nikmat tu mcm mna perasaan dorang. Dugaan masing2 tak sama. Yang paling penting kita teruskn usaha dan ikhtiar. Jangan down terus. Allah dah bagi cara kita usaha sj lg. Andai kali ni bukan milik awak, mgkin lepasni Allah bg.

scan 10w atau 11w awak . time tu da nmpak jantung baby berkelip2

insyallah ada tu..doa baik2