Minyak Angin

Boleh tak suggest saya minyak angin yg sesuai untuk mommy pregnant. Setahu saya minyak kapak, minyak yuyi tak boleh untk pregnant sebab ada methyl salicylate & mentol didalamnya. Seksa rasa bila ada loya muntah2, tapi tak ada minyak untuk disapu

19 Balas

klau nak yg pasti & selamat, tropical herbs baby oil amway tu boleh.. dgn ada 1 mnyak angin bidan che puteh khas utk ibu mngandung😊

2mo ago

Sama sis, saya pun guna ni dari 1-3rd trimester sekarang, tak panas tp melegakan, 1 botol guna xhbis habis lg hehe