Minyak Angin

Boleh tak suggest saya minyak angin yg sesuai untuk mommy pregnant. Setahu saya minyak kapak, minyak yuyi tak boleh untk pregnant sebab ada methyl salicylate & mentol didalamnya. Seksa rasa bila ada loya muntah2, tapi tak ada minyak untuk disapu

19 Balas

sy dh bersalin bru thu minyak kapak tu xsesuai time pregnant, sblum bersalin hmpir stiap hri sapu minyak kapak tu kt dahi dgn bwah hidung .. alhamdulillah xde side effects pape pun kt sy n baby .. tp klau sis dh thu tu, jgn ikut sy taw .. sy betul2 xthu 😅

2mo ago

pergi farmasi tanya pharmacist ada tak minyak angin yg blh pregnant mom guna, dia cakap minyak sapu2 kat luar je kan boleh je mana2 takde masalah, kite pun masa tuu beli aje lah pakai😅