Kurap Susu

Boleh tak suggest macam mane cara nak buang kurap susu dekat muka bby? Dekat dagu dan pipi.. Selepas menyusu, saya dah cuci mulut bby dgn air sekali tp masih jugak..

3 Balas

Maksud puan ruam susu ke ya? Ruam susu ni memang kena pantau dalam jangka masa yang panjang puan. Lepas minum pastikan lap bersih sekitar pipi baby. Dan pastikan baby dapat pengudaraan yang cukup dan jangan biarkan dalam keadaan panas ya. Cuma lap dengan kain yang di rendam air suam dan perahkan. Lepastu lap bersih kawasan ruam tu ya. InsyaAllah mungkin makan masa sikit

Boleh cuba herbal blend cream shaklee .organik baby pun bleh pakai . Sgt bagus utk ruam susu, ekzema,kudis,kurap,gatal2 dll 👍 kita cuba ikhtiar .rm37 je satu tiub boleh than berbulan 🤗

Ni herbal creamnya

4y ago

Sy pun pkai yg Ni utk ruam susu baby.. alhamdulillah, serasi ngan ank..sapu nipis2 je..dia ade rs berangin skit..