Air glucose

Boleh tak simpan air glucose ni kt suhu bilik, x simpan kat freezer atau icebox. Dalam masa seminggu ? #ingintahu

Air glucose
4 Balas

saya masuk farmasi, air gula ni dijual letak atas rak display mcm ubat2 lain tu je. so boleh la kan

11mo ago

farmasi kat kg tu masa dalam pantang gi nak beli ubat, ternampak kat rak tu air gula ni. rak biasa bukan rak bercermin @ rak ubat terkawal

Blh kot takde masalah. Saya minum kat swasta diorng bagi yg sejuk2 dah .. sdap lagi sjuk2 air ni.

11mo ago

mmg sedap. rasa mcm minum f&n cuma version sejuk dan manis. sy minum perisa oren. kawan cakap perisa blackcurrant pon sedap

tak pasti. sbb sy mmg minum yg sejuk2.

boleh.. xde mslh