kurang minum susu

Sekarang baby I 3 bulan..anak says sebelum ini kerap minum susu tanpa masala tiba2 dia kurang minum susu..selalu minum 4oz tapi sekarang minum 2oz atau 3 oz sahaja.adakala pada waktu semasa tidur dia tidak mahu minum susu..lepas 5-6 jam minum 3oz sjh.saya bg susu annum..risau sangat..

1 Balas

bby bila makin membesar..dia mmg akan kurang nyusu sis..ank sy pn sama..nk main tido je..dulu pipi tembam skrg dh kurang..misi pesan kerap bagi walau sikit..kerapkan je..sbb bby ni kdg² leka nk bermain so xteringat nk nyusu..hihi..