Boy or Girl (Ciri2 atau alahan ketika pregnant)

Boleh tak sesiapa sini share pengalaman kamu masa preggy..masa preggy anak girl tu alahan or pengalaman mcm mna..klu boy pula mcm mna..xkisah jantina anak tapi nak tau juga pengalaman ibu lain..#firstbaby #firstmom

27 Balas

saya dah dpt sepasang. dua² alahan teruk. tak boleh bau sabun/wangi² sampai bersalin. bezanya boy suka manis², sayur²,seafood, malas bersiap n muka kusam, sensitive jgk sikit² nangis. girl pulak suka masin², jd malas buat kerja, kuat tido, rajin bersiap n muka berseri, hati jd kental sikit preggy girl ni org buat apa pon tak kisah. keras je mcm takda perasaan 😂. preggy boy nak tgk husb je 24jam. girl pulak malas nak layan husb. lantak dia lah nak buat apa, gi mana pon. teruk betul 🤭