Boy or Girl (Ciri2 atau alahan ketika pregnant)

Boleh tak sesiapa sini share pengalaman kamu masa preggy..masa preggy anak girl tu alahan or pengalaman mcm mna..klu boy pula mcm mna..xkisah jantina anak tapi nak tau juga pengalaman ibu lain..#firstbaby #firstmom

27 Balas

sy pun anak #firstbaby haha.. takde pengalaman lagi tapi sy prasan sy ni malas nak mandi😂 takut air, kalau sy paksa mandi pun rambut x basah. haduhai😂 kadang cuci muka pun malas. pdhal masa sy bujang sy jenis rajin mandi, 2kali sehari lagi mandi, rambut pun mmg jenis tiap hari cuci, kcuali masa period la..

2y ago

sama sy sis. Sblm pregnant, sy Mandi 5/6 kali sehari. bila dah pregnant, susah nak Mandi. sejuk. x tahan.