stress ketika mengandung

Boleh tak sesiapa bagi penerangan tentang kesan stress terhadap kandungan... Bagaimana Cara untuk mengurangkan stress..?

2 Balas

Tekanan drah boleh naik... Mmg sgt2 x elok tuk baby...sy mse mgndung ni kje byk sgt n mmg padat hari2..smpai bleeding aritu.. Nurse n. Doc ckp stress pon boleh watkan kta jd gitu..

Apa yg pnh sy bc n dgr..ianya Blh sbbkn bleeding... Kmdian lahir pramatang or jika mengalami mslh kdua2 nya.pd mommies n bby blh sbbkn koma.. jd sis jgn.stres2 k..