Nak tanya , Stress ketika mengandung ape kesan dia ye?😞

3 Balas

Boleh affect proses tumbesaran janin . Jgn stress mommy. Please share any problem dgn husband or dgn trusted person. Inshaa Allah org akn faham. Do something yg boleh buat mommy release stress okeyy. Take care!

Bby pun jd stress. Itu saja. Sbb tu masa pregnant always avoid stress. Sy yg elak stress sungguh sbb ex boss lama pun turun ke bby, bila nmpk muka dia je, menangis xde sbb.

Saya baru saje check in hosp sebab stress. Bleeding banyak tiba2. Dr cakap stress ni lagi bahaya dr penat fizikal.