Hospital

Boleh tak mami2 semua share pengalaman bersalin dkt hospital.. Kos rawatan semua berapa, hospitality dia, service dia.. Sy tgh survey hospital mana yg best dkt area kl, gombak ni..

2 Balas

Due date sis ble?..sy due date 28/1/21..sy ambik pakej FPP kt hospital selayang...fpp ni mcm layanan hospital swasta, tp lbh murah dr hospital swasta...doc utk bersalin pn bleh pilih.. alhamdullillah, sy dpt booking doc perempuan utk bersalin nanti...kt hospital selayang ada ward khas utk fpp...

4y ago

Sy 29/10 ni.. Itula sy pon plan nak bersalin di selayang nanti mungkin ambik pakej yg mcm awak ckapkan tu.. Sbb sy nak book doc pakar sbb sy ni kali 3 sy czer..

Private ke? Kalau Columbia Asia ada pakej. 3000+

4y ago

yes sis