Makan ramen Samyang

Saya dah 14 week .. semalam saya ngidam gila dengan ramen , but ramen tu ramen carbonara with 2 cheese . Mmg tak pedas langsung … Lepastu ptg tu dah berberak , harini nak repeat balik ramen nya tapi letak cheese kalini banyak banyak … so ta pe kan mommies ?? saya tak nak selalu .. ni last je lah … #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

masa saya preggy saya ada juga teringin ramen , saya masak atas dapur gaul dengan telur cheese so kurang sikit rasa pedas