BUAT SUSU FM GUNA AIR PANAS CUCKOO

Boleh tak guna air panas cuckoo utk buat susu fm bby? Tak sakit perut ke?

3 Balas

sepatutnya kena guna air yang mendidih. tapi tu lah huhu tak rajin tiap kali nak didihkan air. anak dah melalak 😅 ikut penerimaan baby jugak sis, kalau baby okay guna air coway/cuckoo, boleh je rasanya

Sebaiknya guna air yang di masak guna cerek, sebab capai takat didih. Doctor suruh elak guna air bertapis, tapi apa2 pun tengok penerimaan bayi, kalau ok boleh je teruskan.

9mo ago

ohh okay trima kasih sis

ank sy dah 2 taun lbh..bt susu gune air cuckoo.. alhamdulillah x pernah sakit perut

9mo ago

better pakai air betul ii dimasak sampai mendidih ...then masukkan dalam tarmos lagi selamat