Merah pipi

Boleh tahu tak kenapa jd mcmni. Hmm dan apa ubat utk hilangkan merah ni

Merah pipi
2 Balas

Baby saya naik merah2 gini juga saya beli ubat farmasi jenama econazine memang menjadi tapi ubat tu kuat tak elok untuk baby tkot kulit jadi nipis tapi saya pakai je sikit sbb kesian tgk dia merah2 nampak dia dk garu dan nk pakai tu jangan pkai banyak Alhamdulillah dlm masa 3-4jam kulit dia hilang terus merah2 tu kalau g farmasi nk beli jangan cakap nk pakai dekat baby dia x bgi 🤣 tapi ok je pakai time dia naik merah2 jangan pakai hari2 dan kena sapu sikit je 😊 ank2 sedara saya time kecik semua pakai ubat tu time naik merah kuat sbb bgi ubat klinik tak menjadi sekarang saya guna dekat ank time naik merah terus hari tu terus hilang

Sapukan susu ibu sndiri. Insya Allah akn hilang. Semua baby ada merah2 mcm ni (doctor kata). Klu tak bawa jumpa doctor.