Check bsp.

Boleh tahu tak berapa range bsp nak tahu ok ke tak. Sbb sangkut gdm pulak tp kene check sndiri sbb tak boleh pegi kk.

1 Balas

dkt buku kk dh ade tulis dkt tmpt nk catit bsp tu. sblm mkn kena bwh 5.3. lps mkn 2jam bwh 6.7. kalau lebih dri tu kena tulis guna pen merah. plg penting kena jujur masa catit tu kalau tinggi. tapi kne confirm balik dgn kk bacaan yg dorg nak mcm mne. ade kk x ikut yg dlm buku pink.

1y ago

ade kk x kesah utk check sendiri. tpi ade kk nak yg dorg buat or klinik yg buat. double confirm kn jugak sekali yg nii.