kencing manis

boleh tahu macam mane nak atasi kencing manis? bru diberitahu ade kencing manis #bantusharing #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

sila kurangkan nasi, hentikan air manis segera..lepas ni sis akan kerap buat BSP, klu melebihi BSP yg ditetapkan, nnti kena GDM ON insulin.. pastu kena brsalin awal xboleh lebih 38mggu.. sy GDM ON DIET, jenuh jaga pemakanan supaya terkawal..

3y ago

oh yeke sis?seram dgr. harap jgn laa sampai insulin. thank you sis.