kulit bibir bayi putih dan mengelupas

Boleh tahu kenapa kulit bibir ank sy ada putih dan mengelupas sedikit?? Mungkin sbb proses pertumbuhan gigi dia kot. Sbb gigi dia skrg bnyk nak keluar gusi bengkak2. Ank sy baru 1 tahun 4 bulan

2 Balas

Better mommy bawa anak ke klinik untuk pemeriksaan dan nasihat doktor. Anak saya umur 1 tahun 6 bulan. Tapi setakat ni, dia tak pernah alami apa yang baby mommy alami. Jadi tak kurang pasti tentang tu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sebaya ank sy.stkat ni masa tumbuh gigi dia just demam biasa je.bibir dia ok je.