Salam mummy pregnant boleh syorkan

Boleh syorkan acid folid jenama apa yg ssuai utk awal kehamilan. 2 org ank dh ahir tak pernah makn folid acid. Kalini pregy rasa perlu mkn folid acid.. boleh tahu folid acid yg mana tak berbau n boleh ditelan utk mmy yg slalu rsa mual ni..

5 Balas

sis pergi farmasi jer, folic acid memg byk jenis, ikut bajet sis la. Tpi so far smua ok 😊

sy mkn iron folic amway. elok x berbau. kalau shaklee berbau. kalau farmasi elok blackmore pregnancy

Sy amalkan Iron folic amway

7mo ago

Sy pun x psti sbb sy bru 5 weeks lbih.. X pi klinik LG.. Jd sy makan dlu Iron folic amway..

folic acid appeton. 🤗

7mo ago

sya dh mkn haritu tp rsa mcm terlebih lalu mkan pula 🤣

sy mkn yg ni

7mo ago

baik awk. terima ksh..