Anak Kembar

Boleh sy Tahu Dlm Group Nie Ada X Sedang @pengalaman Hamil Ank Kembar 1uri 1kantung.. Boleh Berkongsi Kt Sini..

1 Balas

Org kata klu 1 uri , if sorang sakit, yg lg sorang pon akan rasa sakit tu jugak. Klu sorang sedih, sorang lg sedih jugak. Wallahualam.

4y ago

betul, sebab sya pun dapat adik kembar 1 uri, saya jaga dia dari kecik bila sorang berak jp lagi mesti sorng lagi pun sama, apa2 pun yg sorng jadi mesti sorng lagi pun akan ikut sama😆