Check up baby 32 weeks

Boleh sy tahu ada tak yang pergi check up di KK 32 weeks tapi doctor tak scan baby? Doctor kata tunggu 36 weeks punya apt baru scan tengok baby. Tapi sy dah sebulan tak tengok baby tak tahu keadaan baby dkt dalam mcm mana 😅 perlu ke saya pergi private clinic utk scan baby? So far gerakan/tendangan baby ok je. Cuma sy anxious tak dapat tengok baby 😂 #firstbaby #pregnancy

7 Balas

Scan aje di luar. Biasa yang pling kritikal wk 28 n 36. Rasenye pon 2x je bole scan free yg selebihnya kene bayar kat kk la(tp mb tmpt sy kot tak tau tmpt laen) Mungkin itu sebab dr lebih suke scan yg wk kritikal sahaja