pil peranvang....

boleh suggestkn x pil perancang ape yg sesuai....saya xde pengalaman lg....

1 Balas

boleh dapatkan nasihat di klinik kesihatan. free. kalau bayar pun tak lebih dari rm50. kalau pil kena makan on time everyday.lambat 1jam and everything will be ruin.so leceh la. kalau injection,3bulan 1 kali injection. ramai yang tak tahu boleh dapat di klinik kesihatan.bila dah pregnant baru tahu sebab dalam buku pink ada detail semua tu and dorang akan advice untuk family planning.kahwin or not still can go.hope this helps.