Pil perancang keluarga

Hi semua.. nak tye.. pil perancang ape yer yg okay utk rancang keluarga? Boleh x letak skali nga hrga? Phtu bile yer waktu yg sesuai utk makan pil perancang lps bersalin?#ingintahu

2 Balas

Kalau cek up di KK, doktor yg akan prescribed dgn pantauan setiap bulan oleh nurse. Jika beli sendiri, saya tak reti komen, takut tak sesuai dgn puan. Di KK, setiap bulan kami di interview, cek urine, tekanan darah jika ambil perancang.

1y ago

ok tq sis

maaflah , kalau saya tak sarankan sis beli sendiri sebb takut ada apa2 risiko lebih baik berjumpa dengan yang lebih pakar misi&dr di kk..