minyak telon

Boleh suggestkan minyak telon apa yang elok n terbaik utk baby ?

2 Balas

Sye xpkai mnyak telon..Pkai mnyak daun bidara atau mnyak safron tme lahir smpai dia besar pon elok..Ahamdulilah..Mnyk yuyee xboleh allergik jdi kt dia

5y ago

yup naik ruam merah dan tgk mcm xserasi dgn dia..Tu trus xgne mnyak yuyi..Guna yg mnyak safron atau mnyak daun bidara..Smpai dia sethun pon guna lg..Okey dgn nya

Min pakaikan anak yuyi cap limau, sebab guna telon ritu anak allergic 😅

5y ago

Oh yeke.. Kite pun ada beli jgk mnyk yuyi.. Harap2 baby okay lah 😅