Minyak telon

gais , nak beli minyak telon , tapi minyak telon brands apa yang bagus untuk newborn , please suggestkan jap ! #firstbabyy

9 Balas

Sy guna yg ni je....murah(kedai eco pn ade jual),x panas utk baby..sy guna pd ank asuhan sy...dr selsema,boleh brenti kejap je...sy pn pakai harian utk sy,maklum la preggy ni kerap krem...sgt² best guna...sy dh beli stok byk utk guna pd baby sy nanti...sgt berbaloi,jimat...

4y ago

Eco bangi ade je...

Anak saya sesuai guna minyak bayini mestika telon oil .. yg lain tk sesuai , dia dh setahun saya tukarkn dia yuyii ..

4y ago

Okeyy welcome

Minyak Telon Ummialya..mmg best..bukan bayi je boleh pakai..org dewasa pun boleh guna

9mo ago

Assalamualaikum sis bau dia mcm mana ya? Sy ade bc juga review kata minyak ni bgus

Minyak anugerah.. tapi musim pkp ni payah sikit nk dapat stok .. asyik habis je..

4y ago

tu laa kan ... , payah betui nak cari stok

Tasneem naturel. Sekejap je elok perut kembung baby saya

4y ago

tasneem naturel kat sini hbis stok ... alahai ... btw thnkyou sbb tlg suggestkn ❤︎

Saya try yg ni... Ok jugak.

4y ago

Yuppp sesuai utk baby. Dia x panas sngt

Sy pkai mestika.. Bau wangiii

4y ago

ramai kata bau diaa wangi .. takpa nanti sayaa cuba try .. btw thnkyouuu ! ❤︎

Minyak anugerah.

4y ago

Allright welcome 🤗

bayini

4y ago

nanti saya cubaa , btw thnkyouuu !! ❤︎